Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Bolata arriba a Alfara

La Bolata arriba a Alfara

L´Ajuntament d´Alfara del Patriarca va signar fa uns dies el conveni de col·laboració amb la FPV per a la celebració de la tercera jornada del II Circuit a Llargues La Bolata, que per primera vegada tindrà una seu en València, al carrer Major d´Alfara del Patriarca.

Serà el diumenge 12 de novembre i amb una jornada de la modalitat de llargues amb un cartell espectacular. A les 10.00 h. serà la partida entre Més Pilota-València contra Agost, una duel renyit entre dues formacions que no han pogut puntuar en les dos primeres jornades del campionat.

A continuació se enfrontaran el campió de la passada lliga, Benidorm, i a l´actual campió de La Bolata, Parcent. Per la vesprada, una patida de pronòstic incert entre Sella i el Campello.

En definitiva, una jornada a priori per a enmarcar que definirà les possibilitats reials de cada equip en aquesta edició del Circuit. Consolida així el consistori local el seu recolzament, que ja venia produïnt-se de manera ferma amb el seu suport al club local, habitual participant de galotxa i frontó. A més, la localitat de l´Horta Nord acull des de fa molts anys el seu tradicional trofeu de festes a llargues en l´estiu, un del més prestigiosos.

Compartir el artículo

stats