Francés, Pere i Tomàs II han aconseguit esta vesprada la calssificació per a les semifinals del Trofeu Savipecho després de guanyar a Miguel, Félix i Álvaro (60-45) una entretinguda i renyida partida al trinquet de Guadassuar.

El trio de Francés, de blau, ha comés menys errades en la part final del duel, on s'ha decidit tot després d'arribar amb un 45-45 al tram important de l'encontre. Finalment, el encert de Francés i les bones pilotades de Pere i Tomás II s'han encarregat de donar el bitllet de semifinals al trio blau.

"Ha sigut una partida molt igualada. Anavem darrere tota la partida fins que hem pogut trencar un joc al dau. Em sent arropat en este equip, perquè Pere i Tomás II són jugadors amb molta pegada i molt valents", explicava Francés al acabar la partida.

Amb este últim resultat, les semifinals del campionat les protagonitzaran el trio de Marc, Raúl i Monrabal i el de Francés, Pere i Tomás II, amb la parella Soro III i Javi i la de Pere Roc II i Santi de Finestrat. Les semifinals es jugaran el pròxim dissabte 2 de desembre i el diumenge 3 de desembre a Bellreguard.