Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

A l´espera de les finals de l´Edicom

El títol absolut de campió del Interpobles de Galotxa se´l jugaran Montserrat i Massalfassar

A l´espera de les finals de l´Edicom

La primera eliminatòria de semifinals ens deixava al Lanzadera Montserrat com a finalista, després de derrotar en les dues partides de semis a l´Ovocity Marquesat, vigent campió que no podrá defendre el títol guanyat al 2016. Els jugadors del Montserrat, Oscar, Javi, Carlos i Añó, han demostrat el gran estat de forma en el que estan i presenten la seua candidatura al títol. L´Electrofassar Massalfassar també va fer bo el resultat de la primera partida en la que s´enfrontava a El Xato Quart de les Valls, on guanyaren 70 a 35. El començament de la tornada donava peu a Alex, Juan Carlos i companyia a tindre esperances, ja que aconseguien un parcial de 20 per 5, pero Javi, Ximo, Jorge i Paco reaccionaven i aplegaven al cartró 40, que els permet tornar a la gran final del torneig, en el qual el seu club es el més guardonat, ja que s´ha emportat la copa de campions en 13 ocasions.

Respecte a la categoria juvenil, l´Ajuntament de Beniparrell defensarà el trofeu guanyat l´any passat, després d´eliminar al Caixa Popular Meliana, subcampió en el 2016. El rival de Beniparrell serà l´Ovocity Marquesat, que deixava fora de la final al Lanzadera Montserrat. Meliana C i Les Valls A apunten a la final de la divisió de plata, després dels favorables resultats de les partides d´anada. La final de tercera comptarà amb Foios i Massalfassar com a protagonistes, a no ser que Godelleta o Borbotó, els seus rivals de semis, donen la sorpresa en les partides de tornada. Ja en quarta categoria el Quart B i Foios E es perfilen com a finalistes. Respecte a la final de la competició femenina, el club de Borbotó viurà un derbi entre els seus dos equips, que han copat aquesta final.

Tots els equips finalistes estan convocats a la presentació de les finals del torneig, que tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de novembre, a les 20 hores, en la seu de l´empresa Edicom ubicada al Parc Tecnològic de Paterna. En l´acte, a més de les protocolàries fotos de rigor, es lliurarà als equips finalistes, per cortesia de l´empresa Edicom, tant un premi econòmic per als clubs, com un lot de material per a cadascun dels jugadors.

Les finals de carrer es jugaran dissabte 2 i diumenge 3 de desembre en el carrer de pilota de Borbotó, mentre que les finals de trinquet tindran lloc en el recinte de Lliria el dissabte 2 de desembre. Respecte a les categories de trinquet, Odontica Riba-roja A i Alfara de la Baronia jugaran la final de primera, després d´eliminar a Massalfassar i Algímia d´Alfara en semifinals, respectivament.

La resta de categories encara viuran les partides de tornada entre dissabte i diumenge, tot que en tercera A pareix que els finalistes seran Xilxes i Moixent.

Compartir el artículo

stats