Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un somni fet realitat a l´últim racó de Colòmbia

Valencians i bascos van protagonitzar ahir una gran partida amb molta emoció i qualitat que va caure a favor dels primers per 6 a 5

Un somni fet realitat a l´últim racó de Colòmbia

San José Alban és un dels centres neuràlgics de la pilota a mà colombiana. La rebuda a les delegacions va ser apoteòsica, sorprenent pel calor i l´emotivitat. Va ser un esdeveniment únic en la història del poble en rebre a anglesos, valencians i bascos. L'alcaldessa de la població, Yolanda Gómez, va pronunciar unes emotives paraules de rebuda. Més de cinc mil persones van assistir en directe a un espectacle singular. Va haver-hi un homenatge especial a Jose Luis López, que ha contribuït al fet de que un somni nascut fa més de vint anys s'haja fet realitat.

Cal recordar que els valencians s´encontren enquadrats en el grup de la mort, el grup A, que està integrat per la selecció amfitriona Colòmbia, per Anglaterra i Euskadi.

Els colombians van vèncer sense problemes a la selecció anglesa per 6/0. Els anglesos són un equip simpàtic i era la primera vegada que jugaven a aquesta especialitat, tot i que van rebre el calor de l'afició local pel seu entusiasme.

La segona partida de la jornada enfrontava a valencians i bascos. Va arrancar entusiasmades ovacions. Van vèncer els valencians per 6/5 amb moltes dificultats, doncs els bascos van apretar de valent i milloren cada dia que passa.

De fet, van remuntar un 3-0 en contra. En acabar la partida, l´entrenador del equip valencià, Pigat II, va reconèixer que havia sigut molt difícil i que el va sorprendre l'alt nivell de joc de la selecció basca. Pigat també va afegir que existeix un clima molt bo en l'equip i que ajuden les victòries que es van aconseguint.

La primera final, hui

Hui es juga la primera de les grans finals que enfrontarà en joc internacional a belgues i valencians, que repetiran final el dissabte en la modalitat de llargues.

Per altra banda, en One Wall s'ha millorat molt i es confia obtindre alguna medalla, ja que la parella de Sacha i Bueno funciona a la perfecció.

Les xiques valencianes també estan mostrant una alta capacitat i aspiren a alguna de les medalles.

Compartir el artículo

stats