Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

"Ens tractaven com a Messi i a Cristiano"

«La Selecció té molts anys per davant», diuen el capità, Pablo Vidal, y Pere Roc II, sobre el triomf al Mundial de Colòmbia

"Ens tractaven com a Messi i a Cristiano"

Encara amb els efectes del jet lag marcats al rostre, els integrants de la Selecció Valenciana van començar ahir a disfrutar del títol mundial de pilota a mà aconseguit a Colòmbia, la cinquena estrela que ja llueix a les samarretes del combinat de la Comunitat Valenciana.

Després dels actes protocolaris amb les autoritats, el capità de la Selecció, Pablo Vidal, i un dels jugadors més destacats durant el campionat, Pere Roc II, van visitar la redacció de Levante-EMV per explicar algunes de les claus del triomf del conjunt valencià, dirigit pel seleccionador Pigat II.

«Guanyar una final de Llargues contra Bèlgica és el màxim al que aspiràvem. Hem complit tots els reptes que teniem en ment i per això estem molt contents», destacava Pere Roc II, autor de l´últim quinze en la final de la modalitat de Joc Internacional davant la selecció de Bèlgica. «Hi ha un cert ´pique´ amb ells, però en la final vam demostrar que també es pot aplicar el joc de cavallers en un Mundial. Vam deixar que canviaren un jugador per lesió amb la partida igualada i ells ens ho van agrair molt», apunta el jugador de Benidorm.

«Mai ha hagut tan bon rotllo en l´equip. Sempre anàvem junts a tots els llocs i ho hem passat bé. Això ha sigut clau per a la victòria», subratlla Pablo, que va rebre el braçalet de capità de la mà de Martínez, el jugador més veterà de la Selecció. «Ara som el rival a batre per tots, pero ho tenen mal perquè la Selecció som un grup d´amics que tenim molts anys per davant per a gaudir d´este esport», remata el de Sella.

«Eixir fora i jugar contra altra gent representant la teua comunitat, i sobre tot fer equip amb els jugadors contra els que jugues sempre, amb el mateix objetiu? Això és molt bonic. Jugar a l´altra punta del món amb estos companys i guanyar és molt bonic», afegeix Pere Roc II.

Els jugadors, com tota l´expedició valenciana, es mostren molt agraïts per la rebuda i el tracte de la gent de Nariño, la regió colombiana on es va celebrar el campionat. «En la final de Llargues hi havia 5.000 persones! Va ser impressionant. Ens tractaven com si fórem Messi o Cristiano Ronaldo», apunten els valencians, els nous campions del món.

Compartir el artículo

stats