Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Llíria serà la seu de les finals de trinquet de l´Interpobles

Demà dissabte es viurà al Trinquet Municipal de Llíria una gran vetllada de finals, corresponents a les quatre categories de trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

La jornada de finals començarà pel matí, a partir de les 11 hores, quan es disputarà la primera de les partides, corresponent a la final de tercera B, entre els equips del Tamborí de València i de Caixa Popular Pobla de Vallbona. Per la vesprada, a les 15:30 hores, aplegarà el torn a la final de tercera A, on l´Amics de la Pilota Xilxes B i el Guerrer de Moixent es juguen la copa de campions de la categoria. A continuació, al voltant de les 17 hores, serà quan els jugadors locals del CPV Llíria, favorits pel fet de jugar en casa, s´enfrontaran amb el Riba-roja B pel trofeu de la divisió de plata.

Per últim, com a colofó al dia gran de l´Edicom-Interpobles en Llíria, la final de primera categoria tindrà com a protagonistes a l´Alfara de la Baronia i al Riba-roja A, que comptarà amb David, Jesus Manuel i Adrián. Jesus, Javi i Alex, integrants de l´Alfara, defensen el trofeu de campions aconseguit en l´edició anterior. L´afició d´Alfara de la Baronia pot viure aquesta setmana altra alegría més, ja que els seus joves jugadors ja han portat a les vitrines del seu club la copa de campions de l´Autonòmic de Galotxa i de la Supercopa d´Escala i Corda en la present temporada. De tota manera, els seguidors del club del Camp de Túria estaran d´enhorabona ja que, queden com queden els seus jugadors en les finals, han aconseguit clasificar-se per a disputar les dues màximes finals, primera i segona.

Compartir el artículo

stats