Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pere Roc II i Santi, a la final del Savipecho

Guanyen a Soro III i Javi (30-60) i esperen rival per al pròxim diumenge, com Sergio, Canari i Roberto en raspall

Pere Roc II i Santi, a la final del Savipecho

El Trofeu Savipecho ja coneix els seus primers finalistes. En la modalitat d´escala i corda, Pere Roc II i Santi van véncer ahir a Soro III i Javi (30-60) en una intensa partida al trinquet de Pelayo. Malgrat el bon inici dels rojos, el rest de Benidorm i el mitger de Finestrat es van mostrar a un gran nivell i van remuntar fins tancar la classificació per a la final del diumenge que ve a Oliva.

Abans, en la partida de raspall, Sergio, Canari i Roberto es van desfer amb autoritat de Ricard, Seve i Néstor (25-0). La partida, sabatera, va demostrar el bon moment de Sergio i el seu equip, que ara espera conèixer els rivals en la final de la setmana que ve.

Les segones semifinals es celebren esta vesprada al trinquet el Zurdo de Bellreguard. Primer, Marc, Raúl i Monrabal s´enfrontaran a Francés, Pere i Tomás II. El mitger de Pedreguer arriba a temps de jugar després de la pilotada al nas que va rebre el passat divendres a Sueca. Després de la partida per dalt corda vindrà la segona semifinal de raspall. Pablo, Brisca i Lorja tindran a la contra a Montaner, Sanchis i Raúl.

Pelayo va guardar un minut de silenci en memòria de Pep Ribera.

Les finals de l´Edicom

El carrer de pilota de Borbotó acull hui les finals de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom. L´Electrofassar Massalfassar (Javi «Moro», Ximo, Jorge i Paco) i el Lanzadera Montserrat (Óscar, Javi, Carlos i Rafa) es juguen el títol de la primera categoria (11.00 h.) Beniparrell i Marquesat jugaran abans la final de la categoria Juvenil (10.00 h.).

Compartir el artículo

stats