07 de diciembre de 2017
07.12.2017
Pedrera

El campió i les promeses

Soro III acompanya als joves jugadors dels centre de tecnificació d'escala i corda

07.12.2017 | 12:13
El campió i les promeses

Els grups d´entrenament de la modalitat d´escala i corda es van reunir en el poliesportiu de Massalfassar

En les magnifiques instal.lacions de pilota valenciana de Massalfassar van ser la seu de la concentració dels grups d´entrenament de les escoles de perfeccionament de la Federació de Pilota Valenciana. Van estar presents alumnes de les escoles de Vila-real, Moncada, Alcàsser, Pedreguer i Petrer que van gaudir d´una jornada de convivència esportiva al costat dels tècnics d´aquestes escoles.

A més, van rebre una visita molt especial, Soro III, gran campió individual professional de la modalitat d´escala i corda de 2017 i un dels millors jugadors de la modalitat. Va estar observant les evolucions dels més joves en el trinquet al costat de Pepe Mezquita, tècnic que va estar entrenant amb els jugadors que estan preparant la pròxima competició de tecnificació, alguns d´estos jugadors seran titulars i altres reserves d´esta competició que es jugara entre el 26 de desembre i el 6 de gener.

Els altres esportistes van estar practicant la modalitat de llargues al costat del seleccionador absolut i tècnic de les escoles de tecnificació, Pigat II, i les modalitats d´One Wall i frontó valencià, al costat del preparador físic i tècnic del Cespiva, Fageca. Una jornada d´entrenament amb companys d´altres escoles on van gaudir entrenant i amb una competició final.

L´Ajuntament de Massalfassar i el responsable de l´escola de la localitat van col·laborar en esta jornada cedint les instal·lacions a les promeses de la modalitat d´escala i corda.

Demà es presentaran els grups de la modalitat de raspall en el trinquet de la Llosa de Ranes, a partir de les 11 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook