12 de febrero de 2018
12.02.2018

Decidides les finals dels circuits femenins

El trinquet d´Alcàsser acull una vibrant última jornada de la fase regular i ja es coneixen els quatre equips finalistes

12.02.2018 | 04:15

Després d´una última jornada vibrant al trinquet d´Alcàsser, els circuits femenins ja coneixen les protagonistes de les seues finals.
D´una banda, al circuit sub-18, les primeres classificades de la fase regular han sigut Erika (CPV Alquería d´Asnar) i Júlia (CPV Beniparrell), que s´enfrontaran en la final absoluta a Lucia (CPV Beniparrell) i Marta (CPV Tavernes Blanques), la parella que ha quedat segona classificada. La final per el tercer i quart lloc la jugaran Natalia (CPV Bicorp) i Joana (CPV Laguar) contra la parella d´Ester (CPV Xúquer-Sueca) i Nerea (CPV Moixent).

Al circuit sub-23, la final absoluta enfrontarà a Ana Puertes (CPV Beniparrelll) i Fanni (CPV Beniarbeig-El Verger) davant Ana Sanchis (CPV Borbotó) i Amparo (CPV Borbotó). El tercer i quart lloc el disputaran Aida (CPV Borbotó) i Noelia (CPV Beniparrell) contra Victoria (CPV Rafelbunyol) i Joana (CPV Tavernes Blanques). Les finals estan servides.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook