Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Bons records

Un any més tinc la sort de participar en la Lliga d'escala i corda. Esta edició és especial pel fet que compartisc equip amb dos grans companys i amics com Rodri i Jesús. Amb Rodrigo vaig guanyar una Lliga Caixa Popular, un trofeu molt important a nivell juvenil. Era l'any 2011 i va ser al trinquet blau de Genovés. La partida va ser televisada pel desaparegut Canal9 i va ser molt gratificant perquè ningú confiava en les nostres possibilitats. Rodri era molt jovenet i jo tampoc feia molt de temps que jugava a escala i corda, ja que em vaig iniciar al raspall.

Amb Jesús vaig tindre l'honor de jugar la meua primera Lliga eixe any, acompanyats per SoroIII. No vam tindre sort de passar la primera fase. Va ser la meua primera Lliga d'escala i corda, però no la primera Lliga professional que disputava, ja que uns anys abans, vaig disputar una Lliga de raspall amb Loripi i Armando.

Enguany afronte la Lliga amb una motivació especial. Vam començar amb bon peu a Petrer i després de 2 derrotes consecutives, ahir a Vilamarxant vam tornar a guanyar després d'una partida molt disputada. Aquest triomf ens ajuda a afrontar la última partida de la primera fase amb més confiança. Serà decisiva de cara a la classificació per a semifinals, ja que tots tenim possibilitats.

Aquesta setmana Rodri exercirà de motivador pel grup de WhatsApp. Li agrada. El seu caràcter guanyador al trinquet reflexa la seua personalitat: combatiu i valent. Jesús i jo, en canvi, som més calmats. Eixa compenetració és necessaria per a fer un bon paper en una competició llarga.

Compartir el artículo

stats