Este dilluns s´han concretat les seus de la fase final de La Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València:

La primera semifinal (2n contra 3r) serà en el trinquet de Xeraco el dia 11 de març (11.30 hores).

La segona semifinal (1r contra 4t) serà en el trinquet de la Llosa de Ranes el dia 17 de març (18.30 hores).

La gran final serà el dia 25 de març en el trinquet de Bellreguard (11.30 hores).

A falta de la disputa de les tres partides de l´última jornada de la fase regular, els equips de Barxeta (Moltó, Tonet IV i Lorja) i Senyera (Ian, Canari i Ricardet) ja han aconseguit la classificació per a les semifinals. Els quatre restants tenen opcions de passar, en major o menor mesura.

Este mateix dilluns es podria adjudicar una altra plaça, depenent del resultat de la partida que tindrà lloc en el trinquet de Xeraco (18.30 hores) on l´equip d´Almiserà de Montaner, Sanchis i Gabi s´enfrontarà al de la Llosa de Ranes de Guadi, Brisca i Miravalles.

La següent partida es disputarà el dimecres a Guadassuar on es mesuraran els conjunts de Barxeta i Senyera i la tercera i definitiva tindrà lloc el diumenge a Dénia on jugaran les formacions de Genovés (Sergio, Coeter II i Néstor) i Villanueva de Castellón (Marrahí, Seve i Raúl).

En la Lliga Bankia d´escala i corda les semifinals s´acabaren de concretar este diumenge amb la conclusió de la fase regular.

La primera semifinal enfrontarà a l´equip de València de Soro III i Santi contra el de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Carlos el pròxim dissabte en el trinquet de Pedreguer (18.30 hores).

La segona semifinal mesurarà als equips de Vinalesa (Puchol II i Nacho) i Vila-real (Francés, Javi i Bueno) el diumenge 11 de març en el trinquet de Vilamarxant (11.30 hores).

El títol es resoldrà en el trinquet Pelayo de València el diumenge 18 de març (11.30 hores).