Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El trio de Francés dóna la sorpresa i deixa a Puchol II fora de la final

L´equip de Vila-real s´imposa a Vilamarxant (60-45) i jugarà per la Lliga contra el trio de Pere Roc II

El trio de Francés dóna la sorpresa i deixa a Puchol II fora de la final

Així és la pilota. Així és l´esport. Així és la vida. El trio de Francés, Javi i Bueno, classificat per a les semifinals en l´últim sospir gràcies a una inesperada remuntada en la darrera jornada, va aconseguir ahir el bitllet per a la gran final de la XXVII Lliga Bankia d´escala i corda després d´imposar-se per 60-45 a la parella de Puchol II i Nacho, els líders indiscutibles de la fase regular i principals favorits a conquerir el títol.

Tanmateix, al trinquet de Vilamarxant res d´això comptava quan la pilota va començar a rebotar. La trascendència de la partida, a cara o creu, va contagiar-se als jugadors en forma de tensió. Els dos equips eren conscients de l´escàs marge per a l´error a un pas de la gran final. Amb això, el duel es va mantindre igualat fins al 40-35 favorable al trio.

La parella patia per mantindre el ritme dels blaus, que van saber frenar el rebot de Puchol II, una de les principals armes dels rojos. L´equip de Vila-real, amb els tres pilotaris molt entonats, va aprofitar el moment. Els eixia tot i el braç de Javi de Massalfassar es va transformar en un martell pràcticament implacable. La pegada del trio va posar contra les cordes a la parella fins arribar al resultat de 55-35.

El rest de Vinalesa va tirar, llavors, del seu equip en l´intent d´una remuntada èpica. No va estar tan lluny d´aconseguir-la, perquè amb 55-45 el trio acusava els nervis habituals de l´equip que no es capaç de rematar la partida. Però, finalment, el trio de Francés va templar els ànims i va arredonir una gran partida amb el joc que els dóna el dret a jugar la final de la Lliga el pròxim diumenge 18 de març al trinquet de Pelayo.

Dos trios per a la final

D´esta manera, dos trios seran els protagonistes de l´última partida del campionat a la búsqueda de la corona de campió. Casualment es tracta dels classificats en tercer i quart lloc en la lligueta prèvia, el que parla de la igualtat que ha viscut fins ara la competició.

D´una banda, Pere Roc II, Jesús i Carlos arriben a la final després d´eliminar a Soro III i Santi en semifinals. El rest de Benidorm, vigent campió de la Lliga, defensarà el títol amb un trio molt fiable davant el de Francés, Javi i Bueno, possiblement la sorpresa del torneig. Francés és el jugador més jove de la Lliga, amb només 21 anys, Bueno s´estrena com a titular mentre que Javi lidera l´ equip com a mitger contrastat. Un dels dos equips guanyarà la Lliga. Així és la pilota.

Compartir el artículo

stats