El trofeu Diputació d´Alacant disputarà este cap de setmana l´última jornada de l´anada en la fase regular, arribant així a l´equador d´esta competició, moment en el que es poden fer les primeres valoracions d´esta meitat de la lliga.

En la màxima categoria de llargues, amb quasi la totalitat de les partides disputades, cotinua la formació de Benidorm en primera posició amb 16 punts. El segueix molt de prop l´equip de Sella A amb 15 punts, Parcent és tercer amb 12 punts. El Campello és el quart amb 9 punts i una partida menys disputada, a continuació apareix Murla amb 8 punts i Xixona amb 6. Tanquen la classificació Petrer amb 2 punts i Sella B amb 1 punt. Per a este cap de setmana s´anuncia l´encontre de Benidorm contra Petrer, Xixona contra Sella A, Sella B contra Murla A i, la que pareix la partida de la jornada. entre Parcent i El Campello.

Pel que fa al grup A de la primera categoria de palma, Laguar és l´equip que ha dominat la primera volta de la competició, sense perdre ni un sol punt dels disputats fins aleshores, que són 9. Amb 8 punts és situa l´equip de Murla, però, amb una partida més disputada, Orba és tercer amb 5 punts, al qui segueix Sella B amb 4 punts i tanca la taula Benasau amb un punt. Pel que fa al grup B, Relleu també compta amb 9 punts de 9 disputats, sent segon l´equip de Benidorm amb 8 i una partida més. Continua amb 6 punts l´equip de Tibi, i tanquen Sella A amb un punt i Tibi que no ha pogut puntuar encara. Este cap de setmana s´anuncien estes partides en primera de palma: Grup A: Murla - Laguar i Sella B - Orba, descansarà Benasau. Grup B: Agost - Sella i Tibi - Relleu i descansarà Benidorm.