El III Trofeu Mixt Masymas comença esta vesprada a Benissa (19.00 h.) amb el primer duel de quarts de final d´escala i corda. La parella de Pere Roc II i Javi s´enfrontarà al trio de Giner, Santi i Bueno. El rest de Murla ha entrat a última hora en el cartell per Marc de Montserrat, que és baixa per unes molèsties al muscle després del Trofeu Primavera a Guadassuar, en el que va disputar la final.

Els guanyadors a Benissa obtindran la classificació per a la primera semifinal del campionat, on es trobaran amb l´equip que aconseguisca el triomf a Dénia el diumenge 22 d´abril (Soro III i Félix contra Genovés II, Pere i Carlos). Esta semifinal es disputarà el 28 d´abril a Pelayo.

La segona enfrontarà als vencedors a Guadassuar el 25 d´abril, (Puchol II i Hèctor contra Francés, Jesús i Tomás II) contra el millor equip derrotat en els quarts de final. Això serà el dimarts 1 de maig a Oliva.

D´altra banda, la modalitat de raspall arranca demà a Bellreguard (18.30 h.), amb un duel entre Moltó i Brisca contra Sergio i Sanchis. La parella guanyadora es medirà als vencedors demà a Dénia (Marrahí, Coeter II i Néstor contra Pablo, Tonet IV i Ricardet). El duel de Ian i Canari contra Guadi, Seve i Miravalles a Xeraco (23 d´abril) completa els quarts de final.

Les finals del trofeu es jugaran a Pedreguer el dissabte 5 de maig.