Una nova jornada més, una nova victòria més de l´equip de Massalfassar al campionat autonòmic de Frontó per parelles, en la seua màxima categoria.

Quatre partides, dotze punts. Eixe és el balanç que de moment porta l´equip de l´Horta Nord, i per ara, amb els resultats que estan obtenint fins el moment, és fa difícil pensar que puguen perdre alguna partida, almenys en aquesta fase de grups.

El passat cap de setmana, la víctima de Moro i Alejandro eren els de Quart de Poblet, que amb Adrián i Arcusa arribaven a fer 32 punts. A Cheste, l´equip que formen Adrián de Museros i Carlos guanyava de manera contundent davant els de Chera, Boni i Peluco, per 41 a 18. Una cosa pareguda ocurria al frontó de La Pobla, on Pasqual i Zarzo arrollaven a Cervera i Lemay, de Museros, després de guanyar pel resultat de 41 a 14.

Esta és la classificació provisional:

1 CPV Massalfassar A 12 punts

2 CPV Racó Pobla A 7 punts

3 CPV Museros 6 punts

4 Ayunt. Cheste 5 punts

5 CPV Quart de Poblet A 3 punts

6 CPV Chera 0 punts

Molt interessant estan les categories que disputen les seues partides entre setmana, amb Beniparrell líder en solitari del grup A i amb un empat al front de la classificació del grup B entre els equips de Borbotó B i Meliana A.