Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El trio de Francés s´imposa a la parella de Puchol II i passa a les semifinals

L´equip del de Petrer guanya amb contundència (60-15) a Guadassuar i jugarà contra Giner, Santi i Bueno a Oliva

El trio de Francés s´imposa a la parella de Puchol II i passa a les semifinals

El III Trofeu Mixt Masymas ja té complet el quadre de les semifinals. El trio de Francés, Jesús i Tomás II va derrotar la parella de Puchol II i Héctor ahir al trinquet de Guadassuar per un incontestable 60-15 que permet que l´equip del de Petrer obtinga la classificació per a les semifinals de l´1 de maig a Oliva. Allí jugarà contra el trio de Giner, Santi i Bueno, que ha passat de fase com a millor dels derrotats. Tant Francés, com Jesús i Tomás II van jugar ahir a un nivell molt alt i van presentar la seua candidatura al títol.

Cal recordar que només uns dies abans, el dissabte 28 d´abril, es jugarà a Pelayo la primera semifinal, que enfrontarà a dues parelles, la de Soro III i Félix i la de Pere Roc II i Javi.

En la modalitat de raspall, la primera semifinal, també el 28 d´abril a Pelayo, la disputaran la parella de Moltó i Brisca contra Marrahí, Coeter II i Néstor. La segona es celebrarà al trinquet d´Oliva l´1 de maig, amb Ian i Canari de roig contra Pablo, Tonet IV i Ricardet.

Marc, dubte per al Villarreal CF

D´altra banda, Marc pateix una lleugera bursitis al muscle i haurà de continuar en repós els pròxims dies. Tanmateix, el jugador de Montserrat no està descartat perl Trofeu Villarreal CF, previst per al pròxim mes de maig.

Compartir el artículo

stats