Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gran jornada en les lligues de llargues i palma Diputació d'Alacant

La localitat de Poble Nou de Benitatxell ha estat escollida per a acollir les finals en juliol

Gran jornada en les lligues de llargues i palma Diputació d'Alacant

Aquesta setmana es disputarà una jornada més en el Trofeu Diputació d'Alacant de Llargues i de Palma, que encaren ja la part interessant de la fase regular, tot i que encara queden sis jornades. Tanmateix, ja és moment d´extraure les primeres conclusions.

Pel que fa a la Lliga de Llargues, en la primera categoria, hi va haver canvi de líder en la passada jornada. Fins aleshores havia estat la formació de Benidorm la que manava en la classificació, però la derrota d´estos a Xixona i la victòria de Sella A a Petrer va deixar a Sella A com a líder en solitari d´esta categoria. Esta nova jornada, que tindrà lloc, durant el pròxim cap de setmana porta partides que poden resultar molt interessants de cara a possibles canvis en la taula classificatòria. Per exemple, la partida entre El Campello i Benidorm, que es pot qualificar com a «partida de la jornada», posarà en joc la segona posició, tot i que a hores d´ara estan separats per cinc punts. Cal recordar que els del Campello tenen una partida suspesa pendent de disputar-se el pròxim dimarts davant l´equip de Petrer. En cas d´assolir els sis punts en joc d´aquestes dues partides, aconseguirien ser segons per darrere de Sella A.

Xixona i Murla jugaran este dissabte per veure si els de Xixona aguanten el tiró dels de dalt o bé Murla, cas de guanyar, es consolidaria en la quarta posició, que dóna accés a les semifinals del campionat.

Parcent, que a hores d´ara estaria fora de les semifinals, jugarà a casa contra Petrer, mentre que el derbi entre els equips de Sella tancarà la jornada, dos equips que ocupen els extrems de la classificació, l´A és el líder i el B, és el cuer.

Pel que respecta a la màxima categoria, però de palma, en la que hi ha dos grups de competició, per una banda està Laguar, líder de l´A, i a Relleu líder solvent del B.

Esta jornada, al grup A només es disputarà una partida, la que enfronta a Laguar i Benasau, primer i últim, ja que la partida entre Murla i Sella B es va avançar i va caure del costat dels de Murla per 10 a 6. A més, descansarà Orba en esta jornada.

Pel que fa al grup B, Relleu, rival a batre per tots, és desplaçarà a la sempre complicada Plaça de Sella, tot i que en estes cas, els de Sella són els últims classificats.

L´altra partida d´aquest grup es disputarà a Agost, on l´equip local rebrà a l´equip de Benidorm.

Les finals es disputaran al Poble Nou de Benitatxell en mostra del ferm recolzament d´este ajuntament a les modalitats a ratlles de la pilota valenciana.

Compartir el artículo

stats