Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Calendari

Comencen les semifinals del Diputació Autonòmic de Raspall

Els equips de Piles, Oliva, Xeraco B i Xeraco A lluitaran per les dues places de la final absoluta

Comencen les semifinals del Diputació Autonòmic de Raspall

El cap de setmana comencen les lligues de semifinals de primera categoría del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València. En el cas de la fase final A seran els equips de Piles, Oliva, Xeraco B i Xeraco A els que lluitaran per les dues places de la final absoluta.

El calendari ha determinat per a la primera jornada de la lligueta de semifinals els següents enfrontaments: el Piles rebrà en el seu trinquet al primer equip del club d'Oliva, en una partida on s'enfrontaran els dos primers classificats de la primera fase; l'altra partida oferirà un apassionant derby entre els dos equips de Xeraco. Respecte a la fase final B, el Lloc Nou d'en Fenollet jugarà aquesta semana en casa davant l'Otos A; completant la partida entre Bicorp i Genoves la primera jornada. Recordem que els dos primers classificats de les semifinals A i B jugaran les seues corresponents finals el primer cap de setmana de juliol.

Ja en la divisió de plata, en el primer grup son Quatretonda A i Otos B els que estan lluitant per encapçalar la classificació, empatats a 17 punts en el primer lloc, i s'enfrontaran pel liderat precisament aquesta semana en el trinquet d'Otos. En el grup segon es l'Oliva B el que marxa en primera posició, dos punts per davant del primer equip de Gavarda, tot i que els de la Ribera tenen una partida pendent de jugar-se per la pluja. Per la seua part, el Gavarda B figura al capdavant de la classificació del grup primer de tercera categoría, seguit pel Bicorp B. Mentre que es l'Ajuntament de Polinya A qui domina el segon grup, amb el Xeraco C i La Vall B per darrere. En quarta A el Bicorp C i el Lanzadera Monserrat son els liders del grups, posició que ocupen en quarta B el Tapizados Calso Moixent A i L'Horteta Rafelbunyol A.

En la Lliga Bankia de Raspall Femení, primera categoria de l´Autonòmic, aquests dos ferms candidats a jugar la final s´enfrontaran el diumenge per la vesprada en el carrer de pilota de Beniparrell, seu de la sisena jornada. La partida entre ells, empatats en la segona posició de la taula, serà el plat fort d´aquesta setmana, jugant al voltant de les 19:30 hores. El líder de la categoria, Borbotó A, haurà jugat el derby contra el Borbotó B a les 17:30 hores, obrint el programa de la jornada. Entre una partida i altra seran el Carraixet Tavernes Blanques i l´Alqueria d´Asnar els protagonistes de l´enfrontament restant. El Bicorp F es qui domina la segona categoria, mentre que l´Oliva B ho fa en tercera. Ja en quarta A el liderat es per al Meliana C, sent Sella, Beniparrell G i Quatretonda B els primers de quarta B.

Compartir el artículo

stats