Tres trios competiran pel V Trofeu Diputació d'Alacant d'escala i corda. El torneig visitarà els trinquets de tres municipis de la província en una primera fase amb format de triangular, i acabarà celebrant una gran final el pròxim 1 de juny al trinquet de Benissa.

El campionat arrancarà el diumenge 20 de maig a Murla (11.30 hores) amb una partida que enfrontarà el trio de Puchol II, Héctor i Bueno davant el de Genovés II, Félix i Tomás II.

Serà el primer duel del trofeu, que continuarà el següent divendres 25 de maig a Dénia amb una partida nocturna (23 hores). En este cas s'enfrontaran el trio de Puchol II, Héctor i Bueno i el de Pere Roc II, Pere i Carlos.

La tercera i última partida de la primera fase del campionat serà el diumenge 27 de maig a Xàbia (11.30 hores), amb una partida entre Pere Roc II, Pere i Carlos i l'equip de Genovés II, Félix i Tomás II.

Les dues formacions amb millors resultats accediran a la gran final, programada per al divendres 1 de juny a Benissa (19 hores).

Abans, però, este divendres comença el III Trofeu Villarreal CF amb les dues semifinals de la competició. Primer, Soro III i Javi jugaran contra Marc, Nacho i Tomás II (17 h.). Després, Puchol II i Santi ho faran contra Pere Roc II, Jesús i Carlos. La final serà el 18 de maig.