Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Entrevista

La transformació de Monrabal

El de Vilamarxant aspira a defensar el títol de Copa després de perdre fins a set quilos els últims mesos

Monrabal II, en un entrenament al gimnàs Neogym de València. miguel ángel montesinos

Roberto Monrabal «Monrabal II» (Vilamarxant, 28 anys) s'ha posat les piles. Després d'un irregular inici d'any, el jugador de Camp de Túria ha canviat el «xip» i, amb l'ajuda de l'entrenador Luis Berbel, ha recuperat les bones sensacions dins i fora del trinquet. Ara, després d'un mes de bones actuacions, aspira a jugar la Copa Diputació, el pròxim gran campionat, per intentar reeditar la seua victòria junt a Puchol II.

«El principi d'any no ha estat el millor. La Lliga no va resultar i el mal estat de forma i el mal moment de joc es van traduir en no participar en cap trofeu. Però, més enllà d'enfonsar-me, vaig vore que açò només depenia de mi. Des que entrene amb Luis he millorat l'aspecte físic en un 200%. He perdut set quilos i estic jugant al nivell que deuria, al meu. Torne a trobar-me bé», explica el pilotari, que demà participarà, fent equip amb Soro III i Héctor, en el Trofeu Villarreal CF en substitució de Javi, lesionat del muscle.

«Sempre m'han dit que tinc mans, però el meu nivell físic no era l'òptim. Com que jugava moltes partides tenia descuidat el tema alimentari i la preparació. Els meus hàbits d'entrenament mai havien sigut de professional. Ara, en canvi, tinc una pauta d'entrenaments i una obligació de vindre al gimnàs cada dia. He notat un canvi gran, no només per perdre pes, perquè me sobraven quilos, sinó perquè ara estic més àgil al trinquet. Abans em costava més menejar-me, encara que tenia recursos tècnics i no ho notava. Ara m'anticipe a la jugada i sóc jo el que va a la pilota, no al revés. Això marca la diferència. Estem en el camí de tindre eixe plus per estar altra vegada entre els millors», apunta Monrabal II.

El de Vilamarxant, que s'ha quedat fora del trofeu Universitat de València, el Masymas i també absent del cartell inicial del Villarreal CF, manté la il·lusió de tindre l'oportunitat de defensar el títol de Copa, competició de la que encara no s'ha anunciat el nombre d'equips participants ni tampoc la seua composició. Malgrat tot, Monrabal II és conscient de la competència que hi ha. «La Copa és el meu torneig preferit i m'encantaria jugar-lo, perque estic recuperant el nivell i seria més confiança. Ara bé, la gent es prepara al màxim, s'ha fomentat molt la competitivitat entre nosaltres i ahí estan jugadors com Tomás II, Carlos, Héctor, Nacho... Va a estar tot molt ajustat», asenyala.

«La Copa és la primera competició que m'ha donat l'oportunitat de jugar al mig amb els millors. Porte dos anys jugant amb Puchol II. El primer arribàrem a la final i l'any passat guanyàrem. Tots els campions intenten superar-se i m'encantaria poder demostrar que Monrabal II no se'n ha anat, que ha estat un baixó d'uns mesos, però que ací està donant 'el cayo'», conclou Monrabal II.

Compartir el artículo

stats