20 de mayo de 2018
20.05.2018
Escala i corda

Puchol II comença amb bon peu el Diputació d'Alacant

El de Vinalesa, amb Héctor i Bueno, supera a Genovés II, Félix i Tomás II (60-30) a Murla

20.05.2018 | 19:31
Puchol II comença amb bon peu el Diputació d'Alacant

El V Trofeu Diputació d'Alacant ha començat este diumenge a Murla on s'ha completat la primera de les tres partides de la ronda prèvia. Puchol II, Héctor i Bueno han superat a Genovés II, Félix i Tomàs II pel resultat de 60-30.

El trio de Genovés II ha començat millor. Es notava que les tres línies blaves tenien més tocat el trinquet de Murla i els jocs queien del seu costat amb més facilitat (15-25).

Però els rojos no han necessitat massa temps per a aclimatar-se el recinte. Al poc, la partida estava igualada a 25 i el nivell entre les dues formacions també (25-25).

Posteriorment, la partida s'ha tornat roja, però amb Genovés II, Félix i Tomàs II demostrant que podien capgirar la situació (35-30). Després sí que hi ha hagut superioritat manifesta de Puchol II, Héctor i Bueno, que han posat el marcador en un clar 45-30.

I si bé la resta dels parcials també han sigut rojos, el desenllaç podria haver sigut diferent si els blaus hagueren aprofitat els dos jocs en els quals han tingut val-15, que haurien ficat la partida en 45-40.

La següent jornada tindrà lloc el divendres al trinquet El Rovellet de Dénia on l'equip de Puchol II tancarà la seua participació en esta ronda, esta vegada contra Pere Roc II, Pere i Carlos (23.00 hores).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook