Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

De la Vega i Giner en la Copa Diputació

De la Vega és l'alegria de la renovació. levante-emv

En el món professional de la pilota valenciana, destaca la disputa de la Copa President de la Diputació d'Escala i Corda, consolidada com la segona de les competicions per equips, després de la Lliga Professional, eixa que, sempre convé recordar, va tindre la seua primera edició en la temporada de 1952-53 amb aquell triomf de Roget i del Patet.

La història cal comptar-la, tal qual, i les temptacions adanistes solen portar a la distorsió de la veritat. La Copa Diputació és molt més jove perquè complix onze anyets. Amb tan tendra edat s'ha convertit en un torneig que atrau a l'afició. Enguany ens aporta algunes novetats d'interés. La presència del jove De la Vega, debutant en un gran torneig, és l'alegria de la necessària renovació. És jugador amb moltes mans que ha acumulat la saviesa que atorga la diversitat de modalitats del nostre esport. Nascut entre les parets del frontó valencià, posseïx els recursos d'una esquerra d'or. Demà divendres s'enfrontarà a Vila-real a la parella de Genovés II i Nacho. Una altra de les grans atraccions de la competició és la presència del jove Giner, de Murla, pilotari de qui es parla molt bé, perquè de bona raça ve (fill de Jan el traure de Llargues) i que, atenció, en unió de Javi va deixar ratlla a Pedreguer davant Francés i Raúl als quals van véncer per 60 a 50. Compten i no paren de la meravella d'espectacle que es va viure en el trinquet que regenta amb encert Raúl Ivars. La partida de Dénia que mesurarà a Giner i Javi davant Pere Roc i Tomàs II resulta decisiu per a les seues aspiracions.

En definitiva, dos jóvens que destaquen, amb possibilitats de consolidar-se en l'elit d'este esport i que, a més de mans, posseïxen eixe carisma sempre necessari per a endinsar-se en el cor dels aficionats. No podem oblidar-nos tampoc de la gojosa recuperació de Raúl de Godelleta després d'una llarga temporada lesionat.

Compartir el artículo

stats