El pròxim dimarts 26 de juny, a les 20:30 hores, tindrà lloc la presentació de les finals del 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia.

L´Ajuntament de Gavarda serà on es citen tots els jugadores i jugadores que disputaran les finals entre el 29 de juny i l´1 de juliol. En la categoria absoluta jugaran la final A, dissabte 30 a les 18:30 hores, les formacions de Xeraco B, on figuren Guille, Sendra, Ibiza i Badenes, i Piles, que compta amb Waldo, Pau, Punxa i Baldo; mentre que la final B tindrà lloc, amb el mateix horari, el diumenge 1 amb Bicorp i Fenollet com a protagonistes. L´altra gran final de primera, corresponent a la Lliga Bankia Femenina, la disputaran Bicorp i Borbotó el dissabte a les 17:30. Mar i Victoria, jugadores del Bicorp, que defensen el títol guanyat al 2017, s´enfrontaran amb el trio de Mónica, Anabel i Amparo, que eliminaren al fort equip de Beniparrell en semifinals.

Pero les partides que obriran el programa correspondran a les categories inferiors femenines, que coparan la vesprada del divendres. Tres finals que inauguraran les finals a partir de les 18 hores. Entre el dissabte i diumenge es viurà una marató de partides, ja que cada matí i vesprada dels dos dies es jugaran un total de huit finals. Pels matins començant abans de les 10 hores, i per les vesprades a partir de les 17:30 hores, fugint de les hores més caloroses del dia.