El centre comercial d´El Corte Inglés de l´avinguda de França en Valencia va ser l´escenari escollit per a presentar les finals de les categories de promoció del 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés: cadet, infantil, aleví i benjamí.

Els equips finalistes varen ser citats la nit del passat dimecres, en la terrassa del restaurant del centre comercial, i acudiren en la seua totalitat. Per part d´El Corte Inglés va presidir l´acte Borja Monzó, pertanyent al Departament de Màrqueting i Comunicació, el qual va donar la benvinguda a tots els presents, i va recalcar la importància amb la que compta aquesta competició de galotxa després de tants i tants anys de recolzament per part de l´empresa patrocinadora: «Per a nosaltres és un referent dins dels esports als que estem vinculats, no debades és el nostre campionat referent, perquè la pilota valenciana és l´esport de tots els valencians».

D´altra banda, Jose Daniel Sanjuan, president de la FPV, va posat en valor el fet que de 178 equips participants enguany en totes les categories del torneig de galotxa, més d´una tercera part d´ells pertanyíen a les categoríes escolars: «Estem en un bon moment i que la promoció ocupe tant d´espai ens fa sentir-nos molt satisfets, tot i que el nostre objectiu és que els xiquets i xiquetes no deixen de jugar a pilota en categoríes juvenils».

Les escoles d´El Puig i de Massamagrell destaquen en les finals del trofeu, ja que son les úniques que lluitaran per la copa de campió en dues finals. En el cas d´El Puig, jugarà per la final en la categoría més adulta; la de cadets, on els seus jugadors s´enfrontaran amb la Pobla de Vallbona; i en la més xicoteta, la de benjamins, on el seu rival será el Moixent. Per part de Massamagrell, els seus joves jugadors disputaran la final infantil davant el Montserrat A, i jugaran la final aleví amb l´Algimia d´Alfara.

Les finals que se disputaran aquest diumenge 24 de juny al carrer de pilota de Vinalesa, i que es presentaren amb tots els seus xiquets i xiquetes protagonistes, tindran el següent programa:

Final cadets. 17:00 hores

PPAF El Puig-CPV Pobla Vallbona A

Final benjamins. 17:45 hores

PPAF El Puig / CPV Guerrer de Moixent

Final infantil. 18:45 hores

CPV Massamagrell / Lanzadera Montserrat A

Final alevins. 19:30 hores

CPV Massamagrell B / CPV Algimia d´Alfara