El Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, que enguany celebra la seua 35ª edició, arriba al seu colofó amb les finals que es jugaran al llarg de tot el cap de setmana. El dimarts passat es varen presentar els protagonistes de les 11 finals que tindran lloc en Gavarda des de la vesprada de huí fins a la del diumenge.

L’assistència fou molt nombrosa, va ser presidida per l’alcalde de Gavarda, Vicent Monpó, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el president del CPV Gavarda, Vicente Hernández, i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner. Es va anunciar que les dues partides de la vesprada del dissabte, la de primera A masculina, i la de primera femenina - Lliga Bankia-, es televisaran per À Punt el diumenge 1 de juliol a partir de les 12 hores.

Respecte a l’intens programa de les finals, començarà hui mateix per la vesprada, amb les primeres finals femenines. Obrirà el foc a les 18 hores la de quarta B, amb les xiques de Quatretonda i Alqueria d’Asnar; seguida per la partida de tercera entre Beniparrell i Oliva; tancant la jornada la final de quarta A entre Meliana i Borbotó. Demà dissabte de matí es jugarà també la final de la divisió de plata femenina, entre Bicorp i Beniparrell, i la de quarta B masculina, entre Moixent i Xeraco.

Pero serà per la vesprada quan es juguen les principals finals. En la primera femenina (Lliga Bankia de Raspall d’Elit) s’enfrontaran Bicorp, amb Mar i Victoria, al Borbotó A, on juguen Anabel, Monica i Amparo, a partir de les í17:30. A continuació aplegarà la final de primera masculina i femenina) on tindrem a grans jugadors competint de nou, ja que en el Piles juguen Waldo, tot un mite, Pau, Baldo i Punxa (com a reserva), mentre que pel Xeraco B participaran, barrejant veterania i joves promeses, Guille, Vicent i Ibiza.

Final de quarta A a Gavarda

Gavarda acollirà el diumenge pel matí la final de quarta A, amb Bicorp i Real de Gandia com a protagonistes, i la corresponent a la divisió de bronze, també amb un equip de Bicorp i el renovat equip de Polinya del Xuquer. La vesprada serà el colofó amb la final de segona, entre Oliva i els locals del Gavarda, i la final de primera B, amb el Bicorp A i el Lloc Nou d’en Fenollet, que jugaran la última partida del torneig.