Després de l´acte oficial de presentació, que va tindre lloc el dimarts passat, el trinquet de Torrent viurà el segon acte de les finals de trinquet de la 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés.

El recinte torrentí acollirà per quarta temporada les finals de trinquet del torneig. La vesprada de demà dissabte obrirà el programa de les finals, al voltant de les 17 hores s´enfrontaran els juvenils del Bar Mercat Riba-roja i de l´Algímia d´Alfara. A continuació, en la final de la divisió de plata, els protagonistes seran les formacions de Manises A i d´Alfara del Patriarca, que en la seua primera participació en trinquet ha aconseguit aplegar a la final.

Ja el diumenge tindrem dues sesions, una matinal i altra vespertina. A les 9:30 del matí, per a poder fugir de el calor regnant el cap de setmana, es veuran les cares en la final de tercera els equips de Tapizados Calse Moixent A i Caixa Popular Pobla C. Una vegada es complete la primera partida del dia, li aplegarà el torn a la corresponent a la quarta categoria A, on el Xilxes B i el Pepsi Max Onda A es jugaran el trofeu de campió.

a per la vesprada, sobre les 17:30 hores, els equips de Pepsi Max Onda B i Pepsi Max Onda C oferiran un apassionant derby als seus seguidors, al haver copat aquest club la final de quarta B. Per últim, com a colofó a les finals de trinquet, aplegarà la més esperada de totes, la final de primera categoria, on l´Alfara de la Baronia intentarà revalidar el títol aconseguit en la temporada anterior, davant el Paddock Riba-roja B.