Va complir l'equip de Benidorm amb els pronòstics i es va alçar amb el títol de LLargues després de derrotar a la formació d'El Campello per 10 a 6 en el carrer major de Poble Nou de Benitatxell. Les característiques del carrer, clàssic, relativament estret i sotmés a la influència dels vents de llevant va dificultar el desenrotllament del joc, especialment dels traures, que, en els primers jocs de la partida, van cometre massa faltes. Tampoc era fàcil per als restos.

La tècnica de Martínez en el «saque» pareixia ser capaç de contrarrestar la poderosa pegada per dalt del jove Josep Lluís Calvo de Benidorm.

La confrontació va ser molt igualada fins més enllà de l'equador de la partida, perquè el marcador arribà a assenyalar una igualada a 6 en el camí fins als 10.

En eixos moments pocs podien imaginar que es resoldria la recta final d'una manera contundent per a la jove formació de Benidorm, molt compensada en totes les seues línies.

El torneig, històricament patrocinat per la Diputació d´Alacant, va comptar amb la presència del diputat provincial d´esports,Juan José Castelló, d'alcaldes i regidors d'esports dels distints equips participants, així com del vicepresident de la Federació, Vicent Molines i del coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner. En la final de Palma la victòria ha caigut del costat d'Orba, que conquista el seu primer títol. Va derrotar a Benidorm per 10 a 5.

Trofeu El Corte Inglés

Torrent ha acollit este cap de setmana les finals del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa en trinquet, amb una àmpla presència de clubs acompanyats de fidels seguidors. En tercera categoria s'ha imposat la formació de Moixent a la de Pobla de Vallbona per 70 a 45. En quarta categoria Chilches ha derrotat a Onda per 70 a 50. La final de segona categoria, jugada el dissabte, va acabar amb el triomf d'Alfara del Patriarca sobre Manises per 70 a 20.

La final de la màxima categoria d'esta especialitat la van disputar ahir a la vesprada els clubs d'Alfara de la Baronia i Riba-roja B amb victòria d´Algímia per 70 a 20. D'altra banda, en el torneig de parelles de Frare va resultar vencedora la formada per Pascual i Boni, que es va imposar a la de Martí i Pedro l'Esquerrà, en la gran final.

Copa Diputació

El trinquet Tio Pena de Massamagrell acollirà demà dimarts la segona de les semifinals de la Copa Diputació d'Escala i Corda professional. Després de la victòria de Puchol II i Carlos sobre Soro III i Salva en la semifinal disputada a Vilamarxant, tots els ulls estan ara pendents del resultat de la semifinal de matí que enfrontarà a Pere Roc i Tomàs II contra Genovés II i Nacho i que completarà el cartell de la gran final prevista.