Magnífica partida la presenciada ahir en el trinquet de Massamagrell. Pere Roc i Tomás es van imposar a Genovés II i Nacho per 60 a 55 pel que accedixen a la gran final de la Copa Diputació que es disputarà diumenge que ve a partir de les 12 hores en el trinquet de Guadassuar. Ahir es va jugar una de les partides que satisfan plenament els aficionats.

L'aportació dels dos restos va ser memorable. Genovés II va recordar al pilotari de fa alguns anys i va fregar la gesta de ficar-se en la gran final. Es va trobar amb una parella sòlida que no va flaquejar en cap moment i que va mantindre la fe en la victòria. La igualada a 55 demostra la intensitat, sempre acompanyada de la bellesa que es va viure en la confrontació. Tot està a punt per a una final apassionant a Guadassuar. Estaran en la mateixa quatre pilotaris del màxim nivell: Puchol Ii i Carlos, enfront de Pere Roc i Tomás de Xaló.

En la modalitat de Raspall la Copa Diputació finalitza esta vesprada en el trinquet de Castelló de Rugat amb la partida que enfrontarà a Moltó i Nestor contra Mario i Brisca. Els pronòstics pareixen favorables a la primera parella però el bon estat físic i l'afany de victòria està igual en tots ells, per la qual cosa tot pot ocórrer.

Seleccions nacionals

S'acosta el Campionat d'Europa de seleccions nacionals. Hui, es procedirà al sorteig dels grups en les tres modalitats de joc: Llargues, Internacional i Wallball. La competició comptarà amb la presència de la Comunitat, Euskadi, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia i Anglaterra, és a dir de totes les regions pelotísticas de primer nivell europeu. El torneig es disputarà en la capital frisona, Leewarden, capital europea de la cultura.