El trio de Francés, Félix i Monrabal va conquistar ahir el III Trofeu Ciutat de Torrent després de derrotar a la parella de Puchol II i Nacho per 60 a 25, un resultat que reflectix el que va ocórrer. Francés, el jugador de Petrer, va demostrar trobar-se en un gran moment de joc, igual que els seus companys mentres que la parella, que va començar bé anà difuminant-se conforme avançava la vesprada. El trinquet registrà una gran entrada en un temps en què la pilota valenciana s'ha recuperat amb força en la població gràcies a la intensa activitat del club local que ha aconseguit revitalitzar el trinquet amb activitats perfectament dirigides a la promoció entre els més jóvens i en l'àmbit social.

El club de Torrent s'ha convertit en un dels més actius. També ha sabut connectar amb la societat local i amb el respatler de les autoritats locals que mostren un decidit interés a promocionar este esport.

Trofeu Moscatell

La Societat Pilotari de Godelleta ha donat a conéixer el calendari del seu tradicional Trofeu de Galotxa, el degà d'esta especialitat i germen del que posteriorment seria el Trofeu El Corte Inglés. Es torna a apostar per un torneig de promoció amb quatre equips de jóvens realitats de la pilota, que combinen la galotxa i l'escala i corda. El dia 15, Salva i Pepet contra Marí i Álex, el dia 16, Bressó i Álvaro contra Ferrer i Alex Olivas, amb la final el dia 19 d'agost. També hi haurà una partida de primer nivell professional, reservada per al 18 d'agost i que enfrontarà a Soro III i Raúl, recents vencedors del Trofeu de Massamagell contra la parella de Puchol II i Nacho. També hi ha espai per als pilotaris locals, als que es reserva una de la quatre jornades, així com per al raspall femení local i per a l'escola.

Èxit a Montserrat

Es va celebrar divendres passat a Montserrat una trobada de seleccions juvenils de Galotxa en una altra nova iniciativa a favor de l'especialitat.

Van arribar jugadors procedents de diversos clubs i comarques, per a animar de manera especial la pista de joc i per a culminar amb un sopar de camaraderia que va finalitzar amb partides a les 2 de la matinada, amb participació oberta. El club local ressalta que és una «magnífica forma d'enganxar a nous aficionats».

Les partides socials es van jugar amb pilota de badana.