La parella Sacha y Bueno es va proclamar ahir campiona de la modalitat de one ball del Campionat d´Europa de pilota a mà que es celebra a Holanda. Els valencians s´imposaren en la final a Bèlgica amb facilitat per 21-18 i 21-7.

Per altra banda, la cerimònia inaugural del Campionat del Món de 2020 se celebrarà a l'emblemàtica Gran Place de Brussel·les. Este va ser un dels acords que va aprovar la comissió executiva de la CIJB en la reunió de dijous passat per a analitzar el moment actual del moviment internacional i les propostes de desenrotllament del joc de pilota internacional. La delegació belga va informar que les dates triades són del 2 al 8 d'agost.

La CIJB va acordar atorgar provisionalment la seu del Campionat Europeu de Joves de 2019 a la població de Moita, pròxima a Lisboa a l'espera de la resolució definitiva de la Comissió Tècnica.

Benidorm acollirà la Coupe des Champions de Llargues els dies 16, 17 i 18 de novembre després de la sol·licitud formal de l'Ajuntament d'esta ciutat.