Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Duel de titans en el Moscatell

Duel de titans en el Moscatell

Soro III i Raúl s'enfronten esta vesprada a Puchol II i Nacho per la disputa del Trofeu Moscatell a la seua edició número 51. Partida gran, cartell amb les dos primeres figures de la pilota, acompanyats de dos primers espases. Partida sense pronòstics que els quatre protagonistes, així com els traures locals, s'entregaran generosament per a oferir el millor dels espectacles, com a digne servici a la dignitat d'un torneig degà.

També es disputa el torneig de promoció en què la Societat Pilotari congrega a una plèiade de les jóvens promeses d'este esport. No han pogut ser més encertades les combinacions i el resultat de les mateixes. En la primera semifinal, Salva, el nét de Juliet i Pepet, van véncer Martí II i Alex per 70 a 50. Va impressionar la pegadada i elegància de Salva, i com sempre, la qualitat de Pepet. La segona de les semifinals no va poder eixir més redona. Ferrer i Alex de Quart dels Valls van derrotar a Bessó de Montserrat i Álvaro de Massalfassar per 70 a 65. L'afició, amb la igualada a 65, va dedicar una sonora ovació d'agraïment als xavals.

A destacar enguany la presència de figures femenines que han jugat preliminars carregades d'interés en la modalitat de raspall. El Trofeu Moscatell de Galotxa torna a ser punt referencial de la política de promoció, que de la mà de Caixa Popular du a terme la Societat Pilotari de Godelleta.

Compartir el artículo

stats