Avisava Marrahí del fet que enguany es troba fort i en condicions de qüestionar el favoritisme de Ian i Moltó en l'Individual de raspall i efectivament continua demostrant-ho. Ian i Marrahí disputaren ahir a Genovés la primera semifinal al trinquet de Genovés i la victòria va caure del costat del pilotari de Villanueva de Castellón pel resultat de 25-10.

La partida es va desenvolupar com s'esperaba. Va ser molt ràpida i molt física i amb poc intercanvi de colps. Es va mostrar més segur i més regular Marrahí, més encertat a l'hora de buscar la seua estratègia. El 20-10 ho va trencar des-de el resto i, a partir d'eixe moment, ja tenia mig peu en la final.

El trinquet de la Llosa de Ranes acull esta vesprada (18.30 hores) la segona semifinal que enfrontarà a Moltó contra Seve. El rest de Barxeta és molt favorit en els pronòstics. No en va, el dues vegades campió aspira a disputar la quarta final consecutiva. Per a Seve seria la primera final. El jove mitger de Villanueva de Castellón va debutar l'any passat en l'Individual i amb la classificació per a les semifinals continua millorant els seus registres. En la passada edició va arribar fins als quarts de final.

Pel que fa a la competició en la modalitat d'escala i corda, l'eliminatòria de quarts de final entre Nacho i Bueno programada ahir al trinquet de Sueca va ser ajornada a primera hora del matí perquè les fortes pluges caigudes van inundar parcialment el trinquet. La partida es jugarà demà a les 11.30 hores. Este ajornament se suma a l'anunciat el dijous de la partida més interessant dels quarts de final, el duel entre Puchol II i Genovés II, que també es disputarà demà, però a les 12.00 hores i al trinquet de Vila-real.