Moltó jugarà el pròxim diumenge pel seu tercer títol Individual. El pilotari de Barxeta es va imposar ahir a Seve en la segona semifinal del torneig de raspall, que es va resoldre 25-10 al trinquet de la Llosa de Ranes. Moltó va necessitar 40 minuts per a doblegar Seve, que va anar de menys a més. Al mitger li va faltar espenta en el primer compassos i decisió en les restades.

El títol es decidirà el pròxim diumenge al trinquet de Bellreguard (12.00 hores). Per a Moltó serà la quarta final, a més consecutiva, i per a Marrahí la segona. Serà un duel entre campions perquè el de Villanueva de Castellón va guanyar el títol en 2014.

El Individual Bankia en la modalitat d'escala i corda tornarà a l'activitat hui amb la disputa de les dues eliminatòries de quarts de final que van ser ajornades el divendres a causa de la gota freda. Al trinquet de Vila-real (12.00) es tancarà la ronda en curs en el quadre imparell. Estaran cara a cara dos dels grans noms propis de la disciplina per dalt corda, Puchol II i Genovés II.

Això sí, el vencedor encara haurà de superar en semifinals a un rival complicat, Pere, que s'ha convertit en la sensació del torneig pel seu excel·lent rendiment en la primera edició que participa en la competició del mà a mà.

Al trinquet de Sueca la partida començarà un poc abans, a les 11.30 hores, en este cas amb Nacho i Bueno com a contendents. Dos mitgers de perfil totalment diferent que aspiren a jugar una semifinal per primera vegada. El rival del vencedor es coneixerà el pròxim dimarts al trinquet de Massamagrell on Pere Roc II i De la Vega tancaran els quarts.