Al trinquet de Sueca es va completar ahir l'altra eliminatòria de quarts de final de l'Individual d'escala i corda ajornada el divendres a causa de la gota freda. En partida enquadra en el grup parell, Bueno va eliminar a Nacho pel tanteig de 60-30.

El resultat es pot considerar sorpresa, tot i que relativa. Nacho ha completat la millor temporada des que és professional i a hores d'ara és un dels mitgers de referència. Cert. Però Bueno s'està consolidant com un gran competidor en el mà a mà. L'any passat ja va superar al de Beniparrell i novament ha tornat a fer-ho amb total autoritat.

La diferència més gran va estar al dau. Cap dels dos pilotaris és un especialista en este art, però Bueno s'aproxima molt més als escaleters que el seu rival. Això i la gran capacitat per a restar que té el jugador de Meliana i per a encarar-se a la galeria o la llotgeta des del fons del trinquet amb la palma.

Bueno haurà d'esperar fins demà per a saber qui serà el seu rival en la segona semifinal del pròxim diumenge al trinquet de Bellreguard. La incògnita es resoldrà a Massamagrell. De roig vestirà un dels favorits al títol i finalista de l'anterior edició, Pere Roc II. La faixa blava serà per a un futurible, un dels joves amb més talent, De la Vega.