A Vilamarxant continua hui la garbella en l´Individual d´escala i corda (18.30 hores). Comencen les semifinals, amb Puchol II i Pere com a aspirants al primer lloc en la partida més emblemàtica de l´any. Un dels principals candidats a la consecució del títol s´enfronta a un debutant que s´ha convertit en la gran revelació del torneig. De pronòstics és millor no parlar perquè la present està sent l´edició en la qual s´ha trencat en més ocasions el guió establert. El que sembla segur és que pot ser una gran confrontació.

El rest de Vinalesa ha estat impecable en les partides prèvies. Contra Monrabal II ho va tindre relativament fàcil, però de tant en tant es va veure forçat a traure mans de molt de mèrit.

Molt més complicat li ho va posar Genovés II, qui sí que va obligar a Puchol II a mostrar la seua millor versió. Ací és on el campió de fa dues temporades va deixar clar que està preparat per a la reconquesta.

De Pere solament es pot parlar meravelles. Primera participació en el mà a mà i es troba a nou jocs de la final. Això després de deixar en el camí a un gran especialista com Santi de Finestrat i al botxí del campió, Francés.

La principal opció del de Pedreguer està en el joc d´aire, com a bon mitger que és. I la raó de su marxa imparable, l´eficàcia al dau i l´excel·lent execució dels rebots, situacions impròpies en un pilotari que forma al mig.

Pel que fa a l´actualitat dels contendents, Puchol II arriba amb una ´sentada´ en la mà. Ahir es va infiltrar per a entrenar i hui té intenció de repetir si el dolor no ha remés. Encara així considera que jugaria en plenitud de facultats. Pere, per la seua banda, està com una poma.

Respecte a l´escenari, el trinquet de Vilamarxant no és el favorit de Puchol II perquè el rebot és mentider. Això beneficia a Pere, però no es determinant.