No li va resultar fàcil ni còmoda però una victòria sempre és una victòria, i amb la d'ahir al trinquet de Vilamarxant Puchol II es va convertir en el primer finalista del Campionat Individual Bankia d'escala i corda després de véncer 60-50 a Pere.

Després de sumar un joc cada jugador, Puchol II s'escapà a l'electrònic amb molta solvència (45-25). El mitger de Pedreguer, però, tenia una bala guardada i va explotar a la canxa del Camp de Túria amb una potència increïble i també amb molt de cap per jugar-li a un pilotari a qui és millor no deixar massa pilotes a rebot.

Amb cada joc deixava clar que l'avantatge del campió de 2016 perillava, més encara quan va igualar a 45 i després a 50. No obstant això, Puchol II va esprémer les seues forces per sumar, ara sí, els dos últims jocs de l'encontre i aconseguir el bitllet a la final. Coneixerà al seu rival demà diumenge, quan acabe la segona semifinal entre Pere Roc II i Bueno al trinquet El Zurdo de Bellreguard.

També en la modalitat d'escala i corda, esta vesprada es jugarà al trinquet Pelayo de València la jornada de benvinguda de la Universitat de València. A les 16.30 hores jugaran la partida de raspall Iván, Lorja i Ibiza contra Vicent, Raúl i Ricardet. A continuació protagonitzaran el xoc d'escala i corda Soro III i Héctor contra Genovés II i Javi. L'entrada serà gratuïta per a tots els estudiants de l'entitat docent.