Bon ambient, una primera partida millor que bona i la segona superior. Així va transcórrer ahir la vesprada al trinquet Pelayo de València on es va tancar el Trofeu Mixt Fundació José Luis López. Els títols van caure del costat dels equips encapçalats per Sergio i De la Vega.

En la final de raspall, Sergio, Brisca i Lorja es van imposar a Moltó, Canari i Gabi per 25-10. La diferència va estar en la major aportació ofensiva de les tres línies guanyadores, que pràcticament sumaren per igual.

Enfront, en canvi, hi hagué més dependència de les accions de Moltó per a acabar el quinze. La clau va estar quan amb 15-10 favorable als blaus i amb tots els jocs aconseguits des del dau, estos trencaren des del rest per a posteriorment acabar amb el traure.

A continuació, De la Vega, Félix i Tomàs II guanyaren per 60-45 a Genovés II, Javi i Carlos en la final d'escala i corda. Esta confrontació va generar moltes més ovacions perquè van ser quasi dues hores de joc intens, de qualitat i amb màxim equilibri. Cada pilotari va jugar el que pot, o siga molt. En atac, els escaleters van fer més ús de la tècnica i la resta de la potència. En defensa, tots tornaren pilotes impossibles.