Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El trio de Genovés II guanya el Trofeu Mestres a Pelayo

L'equip completat per Raúl i Tomás de Jal`s'impossa a Pere Roc i Javi per 60 a 45

El trio de Genovés II guanya el Trofeu Mestres a Pelayo

Es va tancar l'any competitiu en Pelayo amb la final que determinava el Trofeu Mestres, Gran Premi Caixa Popular, una de les competicions més distingides de l'any, per la qualitat dels cartells i per la bona acollida dels espectadors, com ahir va poder demostrar-se amb una gran entrada en el trinquet de la capital.

El cartell anunciava a una parella, la de Pere Roc i Javi, potència en cada pegada, fam de victòria i capacitat de resistència a l'adversitat enfront d'un poderós trio, amb un Genovés II que pareix viure la seua segona joventut, amb un Raúl que ha recuperat les seues millors prestacions, eixes que li fan estar considerat com un dels millors mitgers, especialment per la seua facilitat per a llegir el quinze i buscar la millor resolució en cada jugada.El trio es completava amb la presència de Tomás de Xaló, de notable estatura que li convertix en un baluard junt amb la corda. Tots els ingredients per a assistir a un enfrontament carregat d'interés.

El trio de el Genovés II va guanyar per 60 a 45 en un partit que va estar molt competida en la primera part, però que en l'últim terç es va tornar a imposar el pes del trio. Un trio que en Pelayo pesa molt, perquè és un trinquet molt favorable als trios. I més si és aquest, en tan bona forma i en una vesprada de bones sensacions.

Final del Circuit Bolata

Hui es juga, a Orba, la final del Circuit Bolata entre els equips de Benidorm i del Campello. l'espectacle i l'emoció estan assegurats. l'esdeveniment es retransmetrà per À Punt a les 12.00, d'on ha d'eixir el campió de la tercera edició.

Compartir el artículo

stats