Va començar ahir en Pelayo, amb una bona resposta dels aficionats, la Lliga Bankia d' Escala i Corda. Atractiu cartell amb dos poderosos trios. Francés, Pere i Tomàs, amb la ferida de Miguelín, contra De la Vega, Félix i Nacho, i la ferida d'Oltra.

Debut en la màxima competició oficial del jove d'Almussafes, pilotari que ha alçat no poques expectatives. Un debut que es va resoldre de manera favorable als seus interessos perquè la victòria va ser per al trio que encapçala per 60 a 45. Un triomf molt treballat. Començament fulgurant fins a assenyalar el marcador un 35 a 20 a favor seu. Félix, Nacho i la ferida d'Oltra eren acompanyants de luxe a eixa pegada d'esquerra per dalt del jove Luis, que enlluerna i que tant dany fa des del dau. Va reaccionar el trio amb eixe joc enciclopèdic de Francés, molt inspirat tota la vesprada. Es va igualar a 35 i pareixia possible la volta en el marcador. Nou estirada del trio de De la Vega amb quatre jocs consecutius fins a n 55-35. Així, les expectatives de l'equip que representa a Almussafes creixen després d'esta convincent victòria.

Continua hui la competició en els trinquets de Vilamarxant i Bellreguart. A les 12 hores, al Camp del Turia mesuraran les forces les formacions de Benidorm i de Murla. Els primers amb Pere Roc, Santi i Monrabal mentres que els de Murla amb Genovés II, Javi i Héctor. A Bellreguard (16,30 hores), com prèvia a la partida sempre estel·lar de Raspall en este trinquet, les formacions de Puchol II, Raúl i Bueno contra la de Vila-real, amb Soro III, Jesús i Carlos. Dos atractives cites per als aficionats entre els primers espases de la pilota en la modalitat d'Escala i Corda. En la Lliga de Raspall, tancarà la jornada a Bellreguard la confrontació que enfrontarà a Marrahí, Tonet i Néstor contra Sergio, Seve i Ricardet.