Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

De la Vega, imparable

De la Vega, imparable

la setmana ha estat marcada pel terratrémol de Pelayo. L'anunci de J.L. López de tancar les seues portes a les activitats de la Conselleria, amb el natural encreuament d'acusacions i les apel·lacions al diàleg, ha deixat pas a altre terratrémol més suportable, inclús gojós: la presència de la Lliga Bankia amb la partida entre la figura emergent, Luis de la Vega ,que es mesurava, quasi res porta el diari, davant Soro III. El primer, amb Félix i Nacho i el de Massamagrell amb Jesús i Carlos. El d'Almussafes arribava amb la moral pels núvols i el de Massamagrell resignat a un dur caminar saldat amb dos derrotes.

Qui eixia com a favorit? Ara que s'incorpora una casa de joc valenciana a la causa de la pilota ja podem conéixer amb uns quants dies d'antelació a com es pagarà la victòria; Ahir vam tindre l'oportunitat de comprovar una de les noves apostes per internet de l'empresa patrocinadora. Es tracta d'arriscar pels vencedors de les tres partides del Circuit Bankia del cap de setmana, en este cas en d'Escala i Corda. L'aficionat mostrava orgullós el seu rebut que certifica la seua adaptació al futur. Popularitzant i acostant l'aposta a les gents, popularitzarem l'afició a la pilota? És una via. L'home ha travessat vint euros a les victòries de Francés, de De la Vega i de Puchol. Invertia 20 euros i en cas de guanyar multiplicaria per sis els diners invertits. Negoci redó. Després de la victòria de Francés davant Pere Roc a Vila-real i De la Vega ahir a Pelayo només necessita que esta vesprada a Benissa l'equip de Puchol s'impose al de Genovés II per a arredonir un negoci espectacular.

Ara, amb açò del joc per internet, els padrins no tindran cara, ni cabrà allò de pegar la cabotà que era el vistiplau necessari del pilotari apadrinat perquè el seu padrí es decidira a traslladar al marxaor la seua disposició de donar de cinc o prendre de deu. Tots estos ingredients concloïen en el tradicional va de bo! que era com dir, açò ja està prou cuit. Ahir encara s' escoltava la veu aguda del clàssic marxaor. Pot ser que dins de no res siga també un robot i no Manolo el Soro el que cante allò de: a on tirem, als rojos o als blaus? Els temps que ens toca viure.

El trinquet registrà la milllor entrada del Circuit. I com tantes voltes es diu, molta expectació, molta decepció. El trio de De la Vega, impecable de principi a fi, va minar la moral del trio de Soro, Jesús i Carlos. El resultat: 60-30 reflectisc el que es va veure en la pista. Només que hi hagué certa incertessa en els tres primers jocs. De la Vega continua enlluernant. Un aficionat de Loriguilla ens deia que De la Vega és pilotari amb un estil desconegut fins hui. Per descomptat té colps màgics amb l'esquerra, i a més amb una senzillesa i tranquil·litat que desconcerta. Un el veu i pensa que el seu motor pot resistir una major acceleració. Té colps amb l' esquerra que recorden a Núñez sent pilotari destre; millora cada dia en els rebots, fa el dau sempre amb criteri: ara d'esquerra, ara alt i moll, per a marejar al rest i evitar al mitger, juga a gust de volea i si és necessari alça amb l'esquerra per davant una pilota amb segell de quinze. Ahir va ratificar totes les expectatives. Però ahir, a més, va tindre un luxe de companys: Félix, omnipresent i molt inspirat, i Nacho, una delícia de poder i inspiració.

Vesprada de les grans a Pelayo que, a més d'obrir les portes a la promoció tots els dies de l' any obri les seus lloses a les millors partides professionals. Ho fa des de fa segle i mig. Ara, a més, pot travessar-se per internet, i és pot fer des de l'ultim racó de la Patagònia. Diuen de modernització: viure segle i mig tan sols és possible si estàs en contínua adaptació i renovació.

Compartir el artículo

stats