Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Genovés II intentarà frenar a de la vega

Genovés II intentarà frenar a de la vega levante-emv

L''equip de València, amb Puchol II, Raúl i Bueno apareixia en els pronòstics inicials com un dels grans favorits al títol d'esta nova Lliga Professional d'Escala i Corda. Les percepcions en les dos primeres jornades van confirmar eixa predicció però arribada la tercera jornada ens trobem a Benissa amb la seua primera derrota enfront de la formació de Genovés II. Derrota que vingué acompanyada del contratemps de Raúl, amb un colp en el muscle que li impedix anunciar-se esta vesprada en Pelayo.

La Fundació ha optat per Salva, que amb els seus quaranta anys, no ha dubtat a dir sí al reclam de les direcció tècnica. El de Massamagrell va conquistar la Lliga en 2009, 2010 i 2012. Té experiència i segurament eixe historial de solvència és el que li ha permés tornar a la primera línia de foc. Encara és prompte per a saber el dia de tornada de Raúl però de moment, la veritat és que a Salva se li presenta un paper res fàcil.

Esta vesprada té enfront al trio de Benidorm, amb Pere Roc, Santi i Monrabal II. S'atrevixen a pronosticar?

La Lliga continuarà demà diumenge, amb dos partides que s'anuncien per al migdia. La de Borriana amb Soro III, Jesús i Carlos, necessitats d'una victòria reparadora, enfront de Francés, Pere i Tomàs. Este trio de Pedreguer agrada molt, amb un Francés que cada dia se supera i que aspira a tot. No ho va a tindre fàcil l'equip capitanejat per Soro III.

La jornada de Lliga es completa en el trinquet de Xàbia amb l'espectacular enfrontament que mesurarà a les formacions de Genovés II i de De la Vega. Una altra duríssima prova per al d'Almussafes que pot confirmar de manera definitiva la seua condició d'equip revelació en el torneig. Atents a Genovés II que després de la demostració a Benissa per a derrotar a l'equip de Puchol II acudix a la cita convençut que pot ser l'equip que trenque la imbatibilidad d'Almussafes.

Les normes de la competició establixen que accediran a les semifinals els quatre primers classificats en la fase de lligueta. Es tracta d'evitar quedar en quint i sext lloc. A hores d'ara accedirien les formacions de De la Vega, Puchol II, Genovés II i Pere Roc. Queden sis jornades de la fase classificatòria i encara poden ocórrer moltes coses però una victòria en les partides d'esta setmana resulta determinant: per a afrontar amb il·lusió la segona volta d'esta fase o per a afonar-se de forma definitiva. Cada colp, cada quinze, pot resultar decisiu.

En la Lliga de Raspall la cita de hui es trasllada al trinquet de La la Llosa de Ranes amb les formacions de Dénia: Ian, Sanchis i Miravelles contra Montaner, Brisca i Gabi, d' Oliva. Demà serà en el trinquet de Xeraco, a partir de les 12 hores, amb Moltó, Josep i Lorja contra Sergio, Seve i Ricardet.

Compartir el artículo

stats