Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pedreguer s'enganxa a la Lliga

L'equip alacantí s'imposa al de Benidorm per 30-60 i guanya protagonismo en la Lliga Bankia

Pedreguer s'enganxa a la Lliga

Partida poc vistosa, descolorida, a trams desllavassada la que vàrem viure ahir al trinquet de Pelayo entre dos equips que es miraven de reüll en la classificació de la Lliga Bankia. En aquestes alçades de la competició cada punt, cada joc, cada quinze, comença a pesar sobre la responsabilitat dels jugadors, que no solament han de mirar el marcador sinó també conviure amb les urgències en una classificació tan entallada. És el cas de l'equip de Pedreguer, de faixa blava i encapçalat per Francés, Pere i Tomàs II, amb Miguelín en la ferida, que necessitava de la victòria si no volia despenjar-se en la fase regular que està a punt de tancar-se. Potser producte d'un major requeriment en la taula classificatòria, l'equip blau va eixir a per totes des de bon començament, la qual cosa els va permetre avançar-se ràpidament en el lluminós i posar de relleu els dubtes que acumulava colp rere colp l'equip roig de Benidorm, enllestit per Pere-Roc II, Santi de Finestrat i Monrabal II. 35-60 fou el correctiu final que deixaren sobre la mostra els blaus.

El trio roig va tardar a entrar en joc. Sense tensió competitiva, semblaven descompensats, sotmoguts per la fermesa de Francés, molt segur en totes les accions, amb un dau pesant, sempre arran de corda, buscant i trobant molta cosa. Com si la seua pilota portara oli, els rojos no encertaven a dominar-la. D'aquesta manera, en un tres i no res, Francés i els seus llançaren a perdre les possibilitats de l'equip contrari. En vint minuts el marcador reflectia 20-40. La partida s'havia despenyat avall sense remissió. La irregularitat dels rojos, amb un dau molt pobre de Pere-Roc i les errades a temps de Monrabal, permetia a Francés afinar els seus colps per a que, ara Tomàs, ara Pere, remataren a plaer volea rere volea darrere la corda. Pere, sense fer molt de soroll, i Tomàs, defenent i atacant a parts iguals, acabaren per desentorxar a Santi, que era l'únic que presentava credencials per resoldre el desajustament del seu equip. Així i tot, els jocs estaven marcats de color blau: 20-50 era el parcial.

Els rojos miraren de salvar algunes naus en retirada. La voluntarietat del de Benidorm permeté maquillar una miqueta el resultat amb el 35-55. Foren els jocs més entretinguts, sobretot gràcies a la clarividència que posà Frances en la recta final. El trio de Pedreguer s'enganxa a la Lliga.

Compartir el artículo

stats