Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Clasificació

Francés, Pere i Tomás, a les semifinals de la Lliga Bankia

A les semifinals hi haurà sorteig pur i dur dilluns que ve per a determinar els encreuaments

Francés colpeja la pilota durant una partida. levante-emv

Hem hagut d'esperar fins a l'última de les jornades de la lliga classificatòria per a conéixer els quatre equips que disputaran les semifinals. Ahir a Guadassuar, Genovés II, Javi i Héctor s'enfrontaven a Francés, Pere i Tomás per una plaça en les semifinals. El vencedor, accedia; el perdedor, encara que puntuara ja no tenia opcions i acompanyaria al trio de Soro III, Jesús i Carlos a l'infern de l'eliminació.

La partida tenia tots els atractius perquè el trinquet s'animara, com així va ser. Es barallaria de principi a fi, ja que el premi era substanciós, no sols econòmic. A tots els agrada guanyar i viure l'emoció d'unes semifinals i una final. Va acabar la partida amb el triomf de l'equip encapçalat per Francés i per un resultat de 60 a 30. O siga, va faltar l'emoció esperada.

Tot va ser redó per als guanyadors amb un Francés que va ratificar el magnífic estat de forma que demostra al llarg de la competició i que ahir estigué acompanyat per dos pilotaris que van traure la millor de les inspiracions. En un panorama tan perfecte com el de l'equip de Pedreguer, els rivals poc pogueren fer.

Ara hem arribat a les semifinals. No importa el lloc de la classificació a l'hora de les combinacions. Hi haurà sorteig pur i dur dilluns que ve per a determinar els encreuaments entre les quatre formacions classificades. Este cap de setmana, es completen a Pelayo les partida de la jornada. El dissabte, el dol entre Francés i Soro III i el diumenge al matí el de Puchol II i De la Vega que, ens pot servir de guia per a calibrar les possibilitats dels uns i els altres. La classificació final en la lliga si que influïx en l'elecció dels trinquets per a jugar l'anada i tornada de les semifinals. Tindrà preferència el millor classificat.

Les semifinals es reserven per als trinquets de Pedreguer, Sueca, Vilamarxant i Bellreguard. La final, per al dia 7 d'abril, diumenge, a les 11,30 hores, en el trinquet de Pelayo. És l' hora decisiva, l' hora en què es decidix l' equipo campió de la máxima competició per equips del món profesional de l' Escala i Corda.

Compartir el artículo

stats