Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Màxima emoció en les semifinals

Puchol II remonta davant Pere Roc una partida molt complicada (60-50) en l'Escala i Corda de la Lliga Bankia

Màxima emoció en les semifinals

No se li pot demanar més a estes semifinals de la Lliga Bankia en l'especialitat d'Escala i Corda. El dissabte, a Pedreguer, enorme partida, jugada de poder a poder, en la que la formació de De la Vega, Félix i Nacho es va imposar a la de Francés, Pere i Tomás per 60 a 50. Tots es van agradar i van divertir a uns aficionats que van eixir plens de la millor pilota valenciana. I tot fa pensar que en la partida de volta, prevista per al diumenge 31 de març a Bellreguard assistirem a una altra demostració de joc. De la Vega i Francés arriben en el millor estat de forma.

En la semifinal disputada ahir en el trinquet «Eusebio» de Sueca l'afició va contemplar una remuntada. L'equip de Pere Roc, Santi i Monrabal va prendre la iniciativa i va mantindre sempre una davantera de dos i fins a tres jocs però en la recta final van paréixer espantar-se davant de la possibilitat de véncer els grans favorits del torneig, Puchol II, Raúl i Bueno i amb més erros dels deguts acabaren perdent per 60 a 50. La partida de volta es jugarà el divendres dia 29 a partir de les 18,30 hores, en directe per À Punt. Vilamarxant és un trinquet on Pere Roc rendix al màxim nivell. No està dita l'última paraula. A més, i donada la igualtat de les eliminatòries, cal recordar que en el cas que els perdedors d'este cap de setmana venceren per 60 a 50 en la volta, es jugaria una pròrroga d'un màxim de tres jocs. La final de la Lliga es reserva per al diumenge dia 7 d'abril a Pelayo.

D'altra banda, en l'especialitat de Raspall, el panorama pareix més aclarit a favor dels trios de Moltó, Josep i Lorja i de Sergio, Sevi i Ricardet que van véncer en l'anada de les semifinals per 30 a 10 abans les formacions captaneadas per Marrahí i Montaner respectivament. Les semifinals de volta es jugaran a Bellreguard i Xeracomentres que la final absoluta serà en el Trinquet El Zurdo de Bellreguard el 14 d'abril.

Compartir el artículo

stats