Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

De la Vega supera els protocols

El trio del rest d'Almussafes jugarà la final de la Lliga Bankia diumenge contra el de Pere Roc

De la Vega supera els protocols

Després de les intenses emocions viscudes divendres passat a Vilamarxant amb l'espectacular remuntada de Pere Roc, Santi i Monrabal, els aficionats van acudir a Bellreguard disposats a viure emocions semblants, sensacions de vesprada gran en la grandiosa modalitat de l'Escala i Corda. Acudia a la cita amb el lleuger avantatge de dos jocs l'equip de De la Vega, Fèlix i Nacho per a consolidar el seu accés a la final enfront d'un altre trio que ha enlluernat al llarg de la competició, el format per eixe jove mestre de Petrer , en la comarca del Vinalopó, que respon al nom de Francés, acompanyat de dos xavals de la Marina com Pere de Pedreguer i Tomás de Xaló.

Qualsevol dels sis, des del més jove, De la Vega, fins al més veterà, Fèlix, sap que jugar una final del Bankia, és com fer-ho en la final de la Champions...la aspiració de qualsevol xaval. I un xaval que ha començat enguany en l'elit, De la Vega, nascut a Almussafes, format en la seua escola de frontó, amb un recorregut sacrificat en les categories infantils, cadets i juvenils; aprenent de cada especialitat i quedant-se el millor de cada una d'elles, disfruta hui de la immensa alegria de ficar-se en la gran final (diumenge a Pelayo contra el trio de Pere Roc, Santi i Monrabal). Sempre va captivar i sempre va tindre en suspens als aficionats. Tots li veien condicions superiors a les normals; tots pensaven que es tractava d'un pilotari diferent i molts començaren a veure per on podia flaquejar. Són els protocols que es repetixen quan estem davant d'una potencial figura. De moment ha pogut superar-los.

De la Vega va ratificar ahir a Bellreguard eixes condicions de figura. Tingué dos companys de luxe, ideals per a acompanyar la il·lusió dels principiants en l'elit: Fèlix de Dénia, que ha quallat una competició espectacular, i Nacho, de Beniparrell, que sempre sap el que cal fer. Són de quinze fàcil. Un trio poderós que ha sabut patir i eixir dels moments de dubtes. Un trio que ahir va véncer per 60 a 30; que va ser a per totes des de la primera pilotada i que ara intentarà arredonir les seues expectatives diumenge que ve en catedral de la pilota valenciana. Reserven si poden les seues entrades amb urgència. Necessitaríem tres trinquets davant de tanta expectació.

Final de Raspall

El títol en la modalitat de Raspall se´l disputaran les formacions representatives de Barxeta, amb Moltó, Josep i Lorja i de Genovés amb Sergio, Seve i Ricardet. Els primers van patir a base de be en la partida de volta disputada a Xeraco on Marrahí, Tonet IV i Néstor van estar a punt d'aconseguir forçar una pròrroga. Havien perdut per 30 a 10 en l'anada i ahir guanyaren per 30 a 15. Més fàcil ho tingué Sergio, que va repetir victòria encara que més ajustada. Esta vegada per 30 a 25 quan en l'anada fou per 30 a 10. Ara, expectació davant de la final la gran final de la Lliga que es jugarà el diumenge 14 d'abril en el Trinquet de Bellreguard a partir de les 11,30 hores.

Compartir el artículo

stats