Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Acord

Masymas continuarà sent un dels principals patrocinadors de la pilota professional

La cadena de supermercats renova el seu conveni amb la Fundació per la pilota valenciana

La cadena de supermercats Masymas i la Fundació per la pilota valenciana van renovar ahir el conveni mitjançant el qual l'empresa valenciana continuarà sent un dels principals col·laboradors de la pilota professional. La signatura va tindre lloc en la seu central de Masymas a la localitat alacantina de Pedreguer.

L'acord, que té una durada d'un any, va ser rubricat pel director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, i pel president de la Fundació, Josep Maria Soriano. «Ja són uns quants anys en els quals portem revalidant esta signatura d'una col·laboració que per a nosaltres és especial perquè la pilota és nostra, del poble valencià. És un esport que estimem i ens ompli d'orgull poder ajudar perquè seguisca avançant», assenyalà José Juan Fornés.

Quan el protocol li ho permet és habitual localitzar a Fornés ubicat a l'escala del trinquet, en lloc d'en la llotja d'autoritats. «És que la pilota t'atrapa quan la coneixes i sempre que puc presencie les partides des de l'escala. M'agrada viure la pilota de prop, sentir l'emoció de veure-la volar de dreta a esquerre fins que es concreta el quinze. És una magnífica experiència que a més compartisc amb amics amb els quals passe unes vesprades molt interessants», explica el director general de Masymas.

En la signatura van estar presents els pilotaris Moltó i Pere. Per al campió individual de raspall el fet que empreses com Masymas estiguen implicades amb la pilota «suposa que hi haja més qualitat en les partides».

Compartir el artículo

stats