Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Investigació

Es presenten els resultats de l'estudi sociològic de pilota valenciana: Pilotaescòpic

La investigació del sociòleg valencià Víctor Agulló pretén conèixer la percepció de l'esport per difondre'l

Es presenten els resultats de l'estudi sociològic de pilota valenciana: Pilotaescòpic levante-emv

L'estudi sociològic Pilotaesòpic es presentarà el dilluns a les 12 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l'Activitat. La investigació ha estat promoguda per la Càtedra de Pilota Valenciana, i coordinada pel sociòleg i professor de la UVEG, Víctor Agulló.

Durant l'acte, es presentarà l'estudi sobre coneixement i percepció de la pilota entre la societat valenciana. La finalitat és conéixer el grau de coneixement, la imatge social i la valoració de l'esport per part de la població general i d'altra banda, identificar elements d'atracció per a la seua difusió. En paraules de Vicent Añó (director de la Càtedra) i Sebastià Giner (coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana): «aquest estudi permetrà definir i desenvolupar mesures de protecció i promoció de la Pilota Valenciana per a corregir les debilitats detectades».

Un estudi de mitjans

Seguidament serà el torn per a l'anàlisi dels resultats de l'estudi homòleg desenvolupat entre els aficionats al trinquet. D'aquesta manera es coneixerà el perfil sociològic de l'aficionat, l'impacte dels mitjans de comunicació de masses, entre altres.

De manera paral·lela i complementària, però ja de vesprada i en acte obert al públic en general, es presentarà en societat l'estudi i el seu logo. L'esdeveniment estarà moderat per la periodista María José Berbegall.

Compartir el artículo

stats