06 de mayo de 2019
06.05.2019

Puchol II i Moltó dominen en la primera meitat

El Campionat Fundació tanca l'anada de la fase regular amb el triomf dels dos campions individuals

06.05.2019 | 04:15

El Campionat Fundació va tancar ahir l'anada de la fase regular al trinquet de Castelló de la Plana en una sessió que va ser propícia per als equips dels campions individuals, Moltó i Puchol II, que acaben esta primera meitat liderant les seues classificacions.

El número u del raspall i els seus companys Seve i Ricardet, que formen l'equip Baleària, van superar al trio Masymas de Marrahí, Sanchis i Canari per 30-15. Esta partida passarà a la història per ser la primera de raspall professional que va acollir el recinte de la capital de la Plana.
A continuació van jugar els mateixos equips, però de la modalitat d'escala i corda. En este cas el triomf va ser per a Masymas, amb Puchol II, Pere i Jesús, que van deixar en 15 als representants de Baleària, Pere Roc II, Javi i Carlos.

En la classificació de la disciplina del joc per terra les formacions oscil·len entre els 5 punts de Moltó, Seve i Ricardet i els 3 punts de Ian, Brisca i Josep, que són cuers.

En la taula de la modalitat per dalt corda Puchol II, Pere i Jesús són els únics que queden invictes en les dues disciplines i acumulen 6 punts mentre que en la darrera posició es troben De la Vega, Santi i Raúl amb 2 punts.

La tornada d'esta fase començarà el dimecres al trinquet de Castelló de Rugat amb una altra sessió doble.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook