28 de mayo de 2019
28.05.2019

El Palau de la Generalitat acull la presentació de L' Invididual d'escala i corda

27.05.2019 | 23:17

Els Campionats Individuals Bankia es presentaran de manera oficial hui en el Palau de la Generalitat. El president en funcions, Ximo Puig, rebrà als participants de les dues modalitats.

El XXXIV Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d'escala i corda començarà este mateix dimarts en el trinquet de Massamagrell, on el cinc vegades campió de la competició, Soro III, es mesurarà al mitger Nacho.

La competició de raspall té fixat el seu inici divendres que ve en el trinquet de Piles. En este cas es disputaran dues partides dels huitens de final en les quals Marrahí i Ian, designats caps de sèrie, s'enfrontaran als vencedors de les eliminatòries prèvies que es jugaran este dilluns, dia 27 de maig, en el trinquet de Xeraco.

En el acte de presentació de huoi participaran, també, Vicent Marzà, conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport en funcions; Josep Miquel Moya, director general de l'Esport en funcions; Sebastià Giner, coordinador dea la pilota de la Generalitat; Josep Maria Soriano, president de la Fundació per la pilota valenciana; i José Daniel Sanjuan, president de la Federació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook