Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Soro III arriba a una final sense pietat

Soro III arriba a una final sense pietat

Soro III disputarà la seua novena final de l'Individual. Una xifra que certifica la qualitat excepcional del pilotari de Massamagrell. Ahir va patir però va derrotar en una gran partida a Francés de Petrer per 60 a 55. Fou en la recta final quan la solvència des del rest de Quico va resultar determinant. Guanyà el joc que necessitava i va saber rematar des del dau, amb iguals a 55. S'enfrontarà a Genovés II en la final de dissabte que ve en el Trinquet de Pelayo en una partida que ha alçat expectacions desconegudes des de fa molts anys. Soro III ha guanyat cinc títols individuals en huit finals consecutives. Tot un èxit. Torna a la final després d'un any d'absència.

L'argument d'esta final està inspirat en el valor sentimental de la recuperació d'un grandiós pilotari com a Genovés II que haurà d'enfrontar-se a un campió molt experimentat a qui no li va a afectar per a res cap apel·lació als mereixements acumulats per les desgràcies dels rivals. Res d'això val quan la pilota està en joc en una final, i a estes altures de la seua carrera, Soro III està acostumat a ser el favorit sentimental i a no ser-ho. I eixes coses, quan es disputa una novena final pesen moltíssim menys que quan es disputa la primera. Soro III, a més, no se sentirà desamparat en l'escala, ni en les grades. Ha sabut arreplegar respecte i l'admiració dels aficionats perquè han sigut molts els anys delectant des d'una exquisida serietat i compromís. De manera que, probablement ,cap jugador más perillós per a les aspiracions de Jose Cabanes que Quico Soro. Será una final sense pietat

El dissabte, a Pelayo vorem a dos mestres del joc de pilota, amb estils diferents, amb experiència sobrada, amb nervis d'acer i amb ganes de continuar escrivint belles pàgines en la Història de la Pilota.

En l'Individual de Raspall ja es coneixen els semifinalistes. El divendres dia 21, en Genovés, Marrahí s'enfrontarà a Ian i el diumenge, a Bellreguard, Moltó contra Ivan. La final serà el diumenge dia 30, a les 11,30 en el trinquet d'Oliva.

Compartir el artículo

stats